Zelfspot

Een foto zegt meer dan duizend woorden en een film zegt meer dan duizend foto’s

Organisaties maken tegenwoordig steeds vaker gebruik van hulpmiddelen zoals Social media en snelle HTML sites om hun bedrijf, product of merk onder de doelgroep te brengen. Zelfspot is een mediabedrijf en speelt hier op in met flitsende webvideo's. Naast bedrijfsfilms produceren wij instructiefilms, promotiefilms en commercials. Hier passen we vaak special effects als 3d animatie aan toe! Een lust voor het oog.


Met bewegende beelden zorgt Zelfspot voor naamsbekendheid waarmee een organisatie zich profileert. Video brengt emotie en beleving met zich mee en benadrukt daardoor de relevantie van het merk of product en creëert onderscheiding met de concurrentie. Daarnaast is de hedendaagse consument vaak te lui om van websites te lezen. Tekstuele informatie is verleden tijd en video is de toekomst!

 

Diensten

- Bedrijfsfilms
- Promotiefilms
- Instructiefilms
- Animatiefilms
- TV Commercials
- Speelfilms en documentaires
- Fotografie
- Creëeren van branded videokanalen

Cases

Imponeer met teasers!

Deze teaser is In opdracht van Dutch Horror House geschoten. Het doel van deze productie was angst en nieuwsgierigheid opwekken bij de kijker.

lees meer...

Informeer met promotiefilms!

In deze promotiefilm die Zelfspot geproduceerd heeft in opdracht van vers leverancier Vers 24/7 laat kaasmakerij Gebroeders van den Heuvel de fijne kneepjes van het vak zien.

lees meer...

Profileer met Bedrijfsfilms!

Zie in deze bedrijfsfilm van Zelfspot hoe de beste schoenmaker van Nederland versleten schoenen omtovert naar mooie glazen assepoestermuiltjes!

lees meer...

Bedrijfsgegevens

Adres

Kabelweg 32

Pc. en Plaats

1014 BB AMSTERDAM

Telefoon

+31 (0)6 13 64 34 42

Fax

E-mail adres

info@zelf-spot.nl

Website

www.zelf-spot.nl

Social

MJM Media Groep Twitter MJM Media Groep Twitter MJM Media Groep Twitter MJM Media Groep Twitter