ProPremium

Promotiemateriaal met het juiste effect!

over ProPremium

ProPremium is uw partner voor het bedenken en produceren van originele reclameartikelen en promotiemateriaal in de vorm van premiums, relatiegeschenken, merchandise en POS-materiaal.

Onze promotiematerialen hebben het juiste effect omdat wij uitgaan van uw doelstelling, doelgroep en merkpropositie. Zo creëren wij de meest ludieke en doeltreffende match. 


We werken niet met een standaard catalogus, wel met onze ervaring en creativiteit!  

Heeft u zelf al een premium of relatiegeschenk in gedachte? Wij produceren deze graag voor u. ProPremium levert tegen de scherpste tarieven met snelle levertijden!

Goedkope productie en snelle levertijd!

Producten

Merchandise met het juiste effect!
Onze merchandise heeft het juiste effect omdat wij uitgaan van uw doelstelling, doelgroep en merkpropositie. Zo creeren wij de meest ludieke en doeltreffende match. We werken niet met een standaard catalogus, wel met onze ervaring en creativiteit!

Goedkoopste premiums en snelle levertijd!

POS-materiaal met het juiste effect!
Onze POS-materialen hebben het juiste effect omdat wij uitgaan van uw doelstelling, doelgroep en merkpropositie. Zo creeren wij de meest ludieke en doeltreffende match. We werken niet met een standaard catalogus, wel met onze ervaring en creativiteit!

 

Cases

EBS

Om extra bekendheid en merkwaardering te creëren, heeft ProPremium voor EBS een passende bannerpen bedacht en in het Verre Oosten laten maken. Samen met de inzet van promoteams was het uitdelen van deze opvallende bannerpennen een eerste positieve kennismaking met de nieuwe streekvervoerder!

Valentijns actie ProPremium

Op Valentijnsdag heeft ProPremium haar belangrijkste klanten met een branded roos verrast die werd overhandigd door een MJM promotor in een chique pak. Hiermee wilden wij onze klanten op een ludieke manier bedanken voor de prettige samenwerking . 

Zilveren Kruis /Achmea

Voor de actie van Serious Request van 3FM, Meters voor Mama’s, heeft ProPremium verschillende fakkels in plusvorm mogen produceren. Daarnaast zijn er eveneens diverse donatieboxen geproduceerd. Beide producten zijn custom-made en zijn goed tot hun recht gekomen tijdens de start van de inzamelingsactie.

Dr. Oetker

In samenwerking met Partout Interactive en Dr. Oetker heeft ProPremium met behulp van haar partners in China, kwalitatieve messensets en snijplanken laten produceren. In diverse supermarkten kon de consument met de Bistro Baguette-actie voor deze speciale producten sparen.

Bedrijfsgegevens

Adres

Kabelweg 32

Pc. en Plaats

1014 BB AMSTERDAM

Telefoon

+31 (020) - 82 00 00

Fax

+31 (020) - 82 00 00

E-mail adres

info@propremium.nl

Website

www.propremium.nl

Social

MJM Media Groep Twitter