Euromobile Moving Billboards

Over Euromobile Moving Billboards

Euromobile is de snelst groeiende Nederlandse aanbieder van outdoor advertising. Zij beschikken over een vloot van ruim 180 moving billboards in 16 verschillende uitvoeringen, inclusief een "groene vloot”, waarbij de promotievoertuigen op biobrandstof rijden. Euromobile is daarmee de grootste professionele aanbieder van mobiele billboards in Nederland.Moving Billboards inzetten als above the line product

Moving billboards zijn zowel "below the line" als "above the line" in te zetten voor buitenreclame. Euromobile Moving Billboards heeft voor elke Nederlandse stad een aantal vaste circuits in kaart gebracht, die de grote verkeersaders afdekken. Bij above the line campagnes adviseren wij adverteerders om minimaal 3 dagen per circuit te boeken om de beste resultaten te bereiken.
 

Creatieve mogelijkheden van mobiele billboards
Naast de klassieke mobiele billboards van 20m2 heeft Euromobile Moving Billboards een steeds grotere diversiteit aan creatieve promotievoertuigen beschikbaar. Naast reclameauto’s beschikken zij ook over reclamefietsen en met onze moving inflatables is het zelfs mogelijk om op het water te adverteren.

Met spectaculars heeft u de mogelijkheid om een blow-up van uw product op een reclamevoertuig te presenteren. Tevens zijn reclamewagens beschikbaar, die voorzien zijn van een voorraadruimte voor samples en/of flyers. De reclameauto's met koeling en vriezer zijn ideaal ter ondersteuning van gekoelde samplingcampagnes.

Billboards

Door de grote verscheidenheid van onze moving billboards is Euromobile in staat een campagne uit te voeren die perfect aansluit bij de doelstelling en de beoogde markt van uw campagne. De mobiele billboards van Euromobile bieden u de mogelijkheid om te land ter zee en in de lucht te adverteren. Wij denken graag proactief met u mee om zo een maximale exposure rondom uw merk te bereiken. Om dit te realiseren denken wij nooit in beperkingen, maar juist in kansen!


Cases

MTV Mobile

De Moving Inflatable is op diverse strategisch goed opvallende plaatsen voor MTV Mobile ingezet. Zowel varend als statisch. De hotspots waren o.a. de Sneekweek, op het IJ bij de pond in Amsterdam Noord, de Amsterdamsegrachten en bij de Pre-SAIL havenfestivaldagen in IJmuiden. Een zeer opvallende en succesvolle campagne omdat de Moving Inflatables op het water niet onderhevig zijn aan ruis.

Aviko Oma's smulfrieten

Ter promotie van Aviko Oma's smulfrieten hebben een wat minder gangbaar billboard ingezet, we hebben voor het billboard namelijk een scootmobile van Quingo gemonteerd! Onze oma, Tine, was op verschillende plekken in het land te zien. Zo bezocht ze markten, winkelcentra, beurzen zoals de Miljonairs fair en NS stations. De campagne haalde   het RTL nieuws, het AD, de Telgraaf en de Gelderlander. Al met al een erg succesvolle, maar vooral leuke campagne.

lees meer...

Woonmall Villa Arena

Om de aandacht van de uitverkoop in de Villa Arena Woonmall onder de aandacht te brengen, hebben wij in samenwerking met ITReklame een geweldig idee tot uitvoering gebracht. Onze 3D Podium wagen met daarop een Fiat 500, geheel bepakt met banken, lampen, tapijt en stoelen. aanvullend deelt Casa Barista: ''Coffee On Wheels'' uit. Onder het genot van kwalitatief hoogwaardige koffie worden voorbijgangers gewezen op de "uitverkoop met Smaak" bij Villa Arena: Villa Vente!

lees meer...

Fruit Shoot

Om de Fruit Shoot op een ludieke wijze te presenteren aan verschillende catergory managers van grote supermarkt ketens, zoals Albert Heijn en C1000, heeft Bickery gebruik gemaakt van de Showroom. De Showroom is van buiten en van binnen speciaal gestickert in de stijl van Fruit Shoot. Ook is hij van binnen ingericht als kinderkamer met daarbij een led-scherm om op locatie presentaties te geven aan de category managers. Zie bijgaande foto's voor het resultaat!

lees meer...

Foto's

Bedrijfsgegevens

Adres

Kabelweg 32

Pc. en Plaats

1014 BB AMSTERDAM

Telefoon

+31 (020) - 6860129

Fax

+31 (020) - 581 30 7

E-mail adres

info@euromobile.nl

Website

www.euromobile.nl

Social

MJM Media Groep Twitter MJM Media Groep Twitter MJM Media Groep Twitter