J.u.i.c.e. Promotions

Sampling, Instore demonstraties & Merchandising

Over J.u.i.c.e. Promotions

J.u.i.c.e. Promotions is hét promotiebureau voor de ontwikkeling én uitvoering van effectieve, unieke en vernieuwende promotieacties. Onze bedrijfsnaam staat voor onze bedrijfsfilosofie: Join Us In Creating Excitement! Wij hebben de promotors en de ondersteunende middelen in huis om de door u gewenste merkbeleving te realiseren.J.u.i.c.e. promotions ontzorgt; alle taken rond de activatie worden uit handen genomen; bestellen en ontwikkelen van ondersteunende materialen, inplannen van personeel, begeleiding van de gehele campagne, mystery visits en resultaat rapportages.

De acties worden realtime bijgestuurd . Foto- en videomateriaal van de actie wordt aangeleverd. Vanuit een vast projectteam wordt uw activatie perfect uitgevoerd. Snelheid, kwaliteit, eerlijke feedback en op tijd bijsturen zijn hierbij cruciaal. De basis is het ontwikkelen van field marketing oplossingen ontwikkelen voor opdrachtgevers die enerzijds de consument doen activeren en anderzijds goed uitvoerbaar zijn.
 

Diensten

·         Sampling- en promotieteams
·         Instore demonstraties
·         Merchandising
·         Guerrilla marketing
·         Conceptontwikkeling
·         Foto marketing
·         Standbemanning

Cases

LU Tuc - gewoon lekker op de bank

LU trekt de campagne "gewoon lekker op de bank" letterlijk door op de winkelvloer. Vele TUC banken van ruim drie meter lengte trekken het hele land door om de consument over te halen om TUC te kopen voor een gezellig avondje op de bank. Alleen hoe krijg je al die banken logisch, netjes en op tijd van de ene supermarkt naar de andere?

lees meer...

Peugeot - Roadshow Expert & Partner B-to-B

Peugeot heeft dit jaar de Partner en Expert een facelift gegeven. Het is dus een geschikt moment om ze aan het publiek te laten zien! Een belangrijke doelgroep van deze modellen zijn de bezoekers van de Technische Unie. In opdracht van Peugeot heeft J.u.i.c.e. Promotions een B2B roadshow ontwikkeld voor de klanten van Technische Unie. 

lees meer...

TomTom - Boost Dagen

Om de verkoop van TomTom in vestigingen van Mediamarkt en Saturn een extra impuls te geven heeft J.u.i.c.e. Promotions een grote groep promotorsingezet. De promotors hebben met gedegen kennis als uitgangspunt de consumenten geïnformeerd over de mogelijkheden van de TomTom systemen. De Sales Boost Dagen waren voor TomTom en de Media Markt Saturn Holding een groot succes. 

lees meer...

SPA Fruit

Spa Fruit is "Product van het jaar” geworden en dat is een goede reden om Nederland te laten proeven hoe lekker Spa Fruit is. Vele honderdduizenden samples worden uitgedeeld in een breed activatieprogramma. Outdoor campagne, printadvertentie, online bannering, PR, POS op de winkelvloer, via een TV commercial ‘Iedereen zijn eigen smaak, allemaal Spa Fruit” én near-store sampling.

lees meer...

Bedrijfsgegevens

Adres

Kabelweg 32

Pc. en Plaats

1014 BB AMSTERDAM

Telefoon

+31 (020) - 581 30 7

Fax

+31 (020) - 581 30 7

E-mail adres

info@juicepromotions.nl

Website

www.juicepromotions.nl

Social

MJM Media Groep Twitter MJM Media Groep Twitter MJM Media Groep Twitter MJM Media Groep Twitter