VIP Models

Beautiful Activation

over VIP Models

VIP Models staat voor ‘Beautiful Activation’ ofwel stijlvolle 1 op 1 communicatie. We bedenken interactieve concepten waarbij we een reactie losmaken bij de beoogde doelgroep. Actie die leidt tot reactie. Acties die iets opleveren. VIP Models is geen typisch modellenbureau! We zijn specialist in promotiecampagnes, horeca- en retail activaties, evenementen en beurzen.

Kernwaarden VIP Models

* Activatiebureau met topklasse modellen.
* Project- en eventmanagement, warehousing en logistiek in huis.
* Professionele concepting, (hair)styling en visagie.  

- Hostesses & Hosts
- Promotie & Fieldmarketing
- Events & Entertainment
- Retail & Horeca Activation
- Doorpasmodellen
- Catwalkmodellen
- Fotoshoots & Fotomarketing
- VIP Lounge cocktailteam

Cases

Miljonair Fair

Al enkele jaren is VIP Models partner van de Miljonair Fair (Amsterdam & Antwerpen) wanneer het gaat om entertainment op de beursvloer en daar zijn we trots op. In nauwe samenwerking met de GMG group ontwikkelen we ieder jaar een spetterend plaatje.

lees meer...

Jameson Film Experience

Tijdens één van die zwoele avonden in mei vond in het Amsterdamse Bos Openlucht Theater de Jameson Film Experience plaats. VIP Models vertaalde de personages uit de film Moonrise Kingdom en leverde de hostessen en actrices.


lees meer...

Malibu Winter

Pernod Ricard vroeg VIP Models om een concept te schrijven voor 15 horeca activaties voor Malibu Winter. Doelstelling is het genereren van trials van Malibu cocktails en het benadrukken van meerdere 'Malibu momenten' ook in de winter. Samen met brandmanagement van Malibu bedacht VIP Models een lichtgevende winterparade, inclusief styling en muziek.


lees meer...

Bloemenbureau - Nationale Tulpendag

Zaterdag 21 januari was de eerste Nationale Tulpendag. Alle duiven op De Dam moesten plaats maken voor 200.000 tulpen ofwel een veld van 2.500 m2. Met deze eerste editie van de Nationale Tulpendag kondigen zij de komst van het voorjaar aan.


lees meer...

Bedrijfsgegevens

Adres

Kabelweg 32

Pc. en Plaats

1014 BB AMSTERDAM

Telefoon

+31 (020) - 581 30 7

Fax

+31 (020) - 581 30 7

E-mail adres

info@vipmodels.nl

Website

www.vipmodels.nl

Social

MJM Media Groep Twitter MJM Media Groep Twitter MJM Media Groep Twitter