Holland Hostess Service

hét professionele full-service hostessbureau

Over Holland Hostess Service

Holland Hostess Service is een professionele en complete dienstverlener op het gebied van hospitality en receptiediensten. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige ondersteuning bij evenementen, beurzen en congressen.Holland Hostess Service levert service op maat en kan door de korte lijnen binnen de organisatie snel schakelen in elke situatie.

Door het handhaven van een strenge selectieprocedure werkt Holland Hostess Service alleen met ervaren, professionele en vakkundige hostesses.

Al onze hostesses beheersen zowel de Nederlandse als de Engelse taal en daarnaast in vele gevallen ook nog een derde of vierde taal. Onze hostesses zijn uw visitekaartje en wij weten dan ook als geen ander hoe belangrijk de presentatie van uw bedrijf is.

Diensten

Hospitality: Onze hostesses verlenen een gastvrije dienst in de breedste zin van het woord tijdens uw congres, seminar, beurs of evenement. (Standbemanning, Congresbegeleding, Beursregistratie, Horeca & Catering, Feesten & Ontvangsten)Cosmetica: De activiteiten van Holland Hostess Service Cosmetics omvatten de promotie, demonstratie en verkoop van cosmeticaproducten in parfumerieën, warenhuizen, beautycentra en op beurzen. Daarnaast levert Holland Hostess Service ervaren personeel voor schoonheidssalons en beauty centra op tijdelijke of vaste basis. (Geurpromotie, Visagie, Cosmetica Adviseuse,  Schoonheidsspecialiste)Detachering: Om in te spelen op de steeds veranderende marktomstandigheden moet uw organisatie op een soepel en flexibel personeelsbestand kunnen vertrouwen. Door tijdelijk personeel in te zetten kunt u immers snel werkpieken opvangen, projecten opstarten en vast personeel tijdelijk vervangen. (Receptioniste, Telefoniste, Vertegenwoordiger)

Cases

IBC Organisation

Met bijna 50.000 bezoekers uit meer dan 140 landen wereldwijd is de IBC één van ’s werelds meeste prestigieuze conventie op het gebied van media en TV. Een groot aantal van onze hostesses worden elk jaar ingezet voor zowel de organisatie als een aantal exposanten voor het ontvangst en doorverwijzen van de gasten, informatie verstrekken en het uitreiken van flesjes water.

VNU Exhibitions

Holland Hostess Service levert hostesses in bijpassende kleding voor de registratie van de bezoekers en het uitdelen van gadgets op de beursvloer. VNU Exhibitions over Holland Hostess Service: "Voor Jewels & Watches, hét juwelierscentrum van de Benelux en onderdeel van Trade Mart Utrecht werken wij graag samen met Holland Hostess Service. Een professionele partij die graag met je meedenkt en met creatieve ideeën komt om de hostesses de perfect looks te geven passend bij onze events”.

Rituals

 Onze hostesses bieden ondersteuning tijdens de drukke periodes en bij de opstart van nieuw te openen filialen. Ze geven de klanten een warm en welkom gevoel en geven advies over welke producten het beste bij de klant past.

Rituals over Holland Hostess Service:
"De samenwerking met Holland Hostess Service is uitermate prettig. Altijd direct inzet van personeel. Wat vooral heel kenmerkend aan Holland Hostess Service is dat ze altijd met de klant meedenken en zeer professioneel te werk gaan, gelijkertijd met een informele touch!”.

 

KLM

Tijdens de jaarlijkse piek momenten ondersteunen de hosts en hostesses van Holland Hostess Service in Vertrekhal 2 om het logistieke traject van de reizigers te coördineren. Ze helpen bij het inchecken, controleren de boardingpassen en zorgen voor een goede doorstroming van de passagiers.

Bedrijfsgegevens

Adres

Kabelweg 32

Pc. en Plaats

1014 BB AMSTERDAM

Telefoon

+31 (020) - 581 30 7

Fax

+31 (020) - 581 30 7

E-mail adres

info@hostessservice.nl

Website

www.hostessservice.nl

Social

MJM Media Groep Twitter MJM Media Groep Twitter